Events

  • Η αποστολή του επιλεγμένου αρχείου /var/aegir/platforms/drupal-6.24.01/sites/diktio.org/files/tmp/file28Uhzo δεν ήταν δυνατή, επειδή ο κατάλογος προορισμού sites/diktio.org/files/languages/el_fac228c65a3cd2da93699ff773484ebf.js δεν είναι σωστά διευθετημένος.
  • Η αποστολή του επιλεγμένου αρχείου /var/aegir/platforms/drupal-6.24.01/sites/diktio.org/files/tmp/fileGmvVTV δεν ήταν δυνατή, επειδή ο κατάλογος προορισμού sites/diktio.org/files/languages/el_fac228c65a3cd2da93699ff773484ebf.js δεν είναι σωστά διευθετημένος.
Δευτέρα Δεκέμβριος 14, 2009
Start: 14 Δεκ 2009 18:00

Τη Δευτέρα 14/12 η ισραηλινή πρεσβεία και το Ιδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης διοργανώνουν εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής με ομιλητή τον νομπελίστα Ισραηλινό (και περήφανο για την σιωνιστική διαπαιδαγώγησή του) Aaron Ciechanover, καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Technion-Israel Institute of Technology της Χάιφας και θέμα: Πού μας οδηγεί η ιατρική του 21ου αιώνα; Ως εκπρόσωποι ενός καθεστώτος απαρτχάιντ οι άνθρωποι της ισραηλινής πρεσβείας θα πρέπει να μας βρίσκουν απέναντί τους σε κάθε προσπάθεια να ξεμυτίσουν από το άντρο τους ακόμα και για την πιο αθώα φαινομενικά εκδήλωση.
Συγκέντρωση στο Μέγαρο Μουσικής, τη Δευτέρα 14/12

Πέμπτη Δεκέμβριος 17, 2009
Πέμπτη Δεκέμβριος 24, 2009
Δευτέρα Δεκέμβριος 28, 2009
Start: 28 Δεκ 2009 13:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ιθαγένεια για τα παιδιά των μεταναστών χωρίς περιορισμούς.
Εδώ και τώρα νομιμοποίηση και ίσα δικαιώματα για όλους και όλες τους μετανάστες και μετανάστριες

Τρίτη Δεκέμβριος 29, 2009
Start: 29 Δεκ 2009 18:00

Την Τρίτη 29 Δεκέμβρη συγκεντρωνόμαστε στις 6:00 μμ μπροστά στην Ισραηλινή πρεσβεία (Κατεχάκη και Κηφισίας)

Ένα χρόνο μετά την Ισραηλινή επίθεση στη Γάζα, η κατοχή συνεχίζεται…Το ίδιο και η αντίσταση!

Πέμπτη Δεκέμβριος 31, 2009
Τρίτη Ιανουάριος 05, 2010
Start: 5 Ιαν 2010 18:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η εξέγερση στο Ιράν, μετά τις παρατυπίες στις προηγούμενες εκλογές, είχε ήδη κάνει ορατή τη μαζική αμφισβήτηση του θεοκρατικού και δικτατορικού καθεστώτος.Οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες που διεκδίκησαν δικαιώματα κι ελευθερίες,  αντιμετωπίστηκαν με άγρια  καταστολή, βασανιστήρια, ακόμα και δολοφονίες.

Πέμπτη Ιανουάριος 07, 2010
Start: 7 Ιαν 2010 17:30

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ -ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 7/1/2010 ώρα 5.30 μ.μ.

Το δικτατορικό καθεστώς του Μπουμπάρακ επιτέθηκε βάναυσα χτες το βράδυ στους ακτιβιστές του κομβόι αλληλεγγύης Viva Palestina, που περίμεναν στο λιμάνι του Αλ Αρίς, προκειμένου να μπουν στη Λωρίδα της Γάζας, όταν εκείνοι αρνήθηκαν να στείλουν μέρος των οχημάτων της ανθρωπιστικής βοήθειας μέσω Ισραήλ, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 7 συλλήψεις και δεκάδες τραυματισμούς. Ακολούθησαν βίαιες συγκρούσεις σήμερα μεταξύ Παλαιστινίων και Αιγυπτίων φρουρών στα σύνορα της Ράφα, έπειτα από μαζική πορεία Παλαιστινίων σε αλληλεγγύη στο Viva Palestina. Είχε προηγηθεί ο εξαναγκασμός του κονβόι να ξανακάνει τον γύρο της Μέσης Ανατολής, επειδή δεν δέχτηκαν να νομιμοποιήσουν τον έλεγχο της αποστολής από το Ισραήλ, καθώς και η αποτροπή της διεθνούς κινητοποίησης του Gaza Freedom March, στην οποία συμμετείχε και ελληνική αποστολή.

Σάββατο Ιανουάριος 09, 2010
Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου