• Η αποστολή του επιλεγμένου αρχείου /var/aegir/platforms/drupal-6.24.01/sites/diktio.org/files/tmp/fileJCXGXi δεν ήταν δυνατή, επειδή ο κατάλογος προορισμού sites/diktio.org/files/languages/el_fac228c65a3cd2da93699ff773484ebf.js δεν είναι σωστά διευθετημένος.
  • Η αποστολή του επιλεγμένου αρχείου /var/aegir/platforms/drupal-6.24.01/sites/diktio.org/files/tmp/fileVagxBo δεν ήταν δυνατή, επειδή ο κατάλογος προορισμού sites/diktio.org/files/languages/el_fac228c65a3cd2da93699ff773484ebf.js δεν είναι σωστά διευθετημένος.

Να σταματήσει η κυβέρνηση να παίζει με τις ζωές των Ιρανών πολιτικών προσφύγων- Άσυλο τώρα σε όλους!

Ο τρόπος που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τους Ιρανούς πολιτικούς πρόσφυγες, συνιστά πραγματικό πολιτικό σκάνδαλο. Μετά τον πολύμηνο εμπαιγμό τους από τη δημόσια διοίκηση, οι Ιρανοί αντιπολιτευόμενοι αναγκάστηκαν να μετέλθουν το έσχατο μέσο πάλης: την απεργία πείνας. Ούτε, όμως, τώρα ευαισθητοποιούνται οι κυβερνητικοί ιθύνοντες, παρά το ότι και τρίτος απεργός πείνας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.


 

Τι ακριβώς επιδιώκει η κυβέρνηση; Δεν ξέρει άραγε ότι οι Ιρανοί πρόσφυγες είναι αντιμέτωποι με θανατικές καταδίκες που τους έχει επιβάλει το θεοκρατικό καθεστώς της χώρας τους; Δεν έχει πληροφορηθεί ότι ακόμα και (ο συνήθως άτολμος) ΟΗΕ τούς έχει αναγνωρίσει το στάτους του πολιτικού πρόσφυγα; Πρέπει άραγε να φτάσει κανείς στα σύνορα του θανάτου για να πετύχει την ικανοποίηση ενός αυτονόητου αιτήματος.


 

Το  Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών καταγγέλλει την κυβερνητική αδιαφορία. Ο εμπαιγμός πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Άσυλο τώρα στους Ιρανούς πολιτικούς πρόσφυγες!


Αθήνα, 18/11/09


 

Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών