Εκδήλωση για το έγκλημα στα Τέμπη

  • Δημοσιεύτηκε: Κυρ, 19/03/2023 - 6:41μμ

Το έγκλημα στα Τέμπη έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία κι έχει πυροδοτήσει ένα μεγάλο λαϊκό κίνημα. Μετά από πολλά χρόνια ο κόσμος είναι στους δρόμους και διεκδικεί να αποδοθεί δικαιοσύνη, να μην περάσει η κυβερνητική προσπάθεια συγκάλυψης, καθώς και να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα για να μη θρηνήσουμε ξανά αθώα θύματα.

Κατηγορίες: 

Καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης για αποστολή στις σεισμόπληκτες περιοχές στην Τουρκία

  • Δημοσιεύτηκε: Τετ, 15/03/2023 - 2:57μμ

Σας καλούμε να στηρίξετε οικονομικά την αποστολή μας στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας, και συγκεκριμένα στην πόλη της Αντιόχειας. Σκοπός μας είναι να παραμείνουμε εκεί 9 μέρες και να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση οικισμών για τα πληγέντα άτομα, σε συνεργασία με συντρόφους και οργανώσεις από την περιοχή.

Θεματικές: 
Κατηγορίες: 

Τώρα μιλάει ο δρόμος - Κυριακή 12/3 Σύνταγμα 12 μ.μ.

  • Δημοσιεύτηκε: Σάβ, 11/03/2023 - 11:43πμ

Για το έγκλημα στα Τέμπη μίλησαν οι κυβερνητικοί, μίλησαν οι τεχνικοί της προπαγάνδας, μίλησαν οι κάθε λογής “υπεύθυνοι”. Αλλά δεν μιλάνε μόνο αυτοί. Τις τελευταίες μέρες μιλάει και ο δρόμος, στην Αθήνα, σε όλες τις πόλεις της χώρας. Και χτες η φωνή του ήταν τόσο δυνατή που σκέπασε το θόρυβο της προπαγάνδας.

Κατηγορίες: 

8 Μαρτίου 2023 Γυναίκα – Ζωή – Ελευθερία

  • Δημοσιεύτηκε: Δευ, 06/03/2023 - 12:43μμ

Μέσα σε οδύνη για τον άδικο χαμό τόσων νέων ανθρώπων και την οργή για την εγκληματική ανευθυνότητα των κυβερνώντων, γιορτάζουμε φέτος την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

166 χρόνια μετά τη ματωμένη εξέγερση των εργατριών στην κλωστοϋφαντουργία της Νέας Υόρκης οι γυναίκες συνεχίζουμε να παλεύουμε διεκδικώντας ισότητα, ελευθερία και δικαιοσύνη.

Θεματικές: 
Κατηγορίες: 

Σελίδες