Άδεια τώρα στον Δημήτρη Κουφοντίνα

  • Δημοσιεύτηκε: Τετ, 14/12/2016 - 12:11μμ

Αρκεί ως εδώ.
Φτάνουν 14 χρόνια χωρίς δικαιώματα και 6 χρόνια αποκλεισμού του Δημήτρη Κουφοντίνα από το κατακτημένο δικαίωμα στην άδεια που του στερούν.
Φτάνει στις γελοίες αιτιολογίες , τη χολερική εκδικητικότητα, την ανιστόρητη διαχείριση της ιστορίας από αδαείς εισαγγελείς και δικαστές.
Φτάνει στο καθεστώς εξαίρεσης των πολιτικών κρατούμενων από την άσκηση δικαιωμάτων .
Φτάνει στις παράλογη εμμονικότητα ενός συστήματος που απαιτεί από τον Δημήτρη Κουφοντίνα επί 6 χρόνια μια δήλωση μετάνοιας , που ξέρει ότι δεν πρόκειται να κάνει.
Αυτή η ιδεολογική αντεπίθεση μας αφορά όλους.
Πολλές δεκαετίες μετά τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας μας ξεπροβάλλει απειλητικό το φάντασμα ενός επιθετικού αντικομμουνισμού, με τη φυλακή να εξορκίζει την κομμουνιστική ιδέα με τρόμο και να τιμωρεί τους υποστηρικτές της, με το Πανεπιστήμιο να απαγορεύει εκδηλώσεις , με πανεπιστημιακούς εκπροσώπους να απαιτούν τη φίμωση του κρατούμενου , τη στέρηση του δικαιώματος στο λόγο και στη σκέψη και να ζητούν την τιμωρία του γιατι τολμα να σκεφτεται και να μιλά. Να ζητούν τη χυδαία και απροκάλυπτη στέρηση δικαιωμάτων, μέσα στο χώρο που τάχθηκε για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και της ελευθερίας.
Η εκδήλωση για το δικαίωμα στην άδεια του ΔΚ θα γίνει ενάντια στο κλίμα της υστερίας που οι σκοτεινοί μηχανισμοί προσπαθούν ξανά να στήσουν.
Την Τετάρτη, 14 Δεκεμβρη , στις 7.00 μ.μ. , στη Νομική , συζητάμε και διεκδικούμε την άδεια για τον Δημήτρη Κουφοντίνα και για κάθε πολιτικό κρατούμενο, που άδικα τη στερείται.
Να είμαστε όλοι εκεί.

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Θεματικές: 
Κατηγορίες: